Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Big Green Egg Szerszámtartó moduláris asztalhoz 120281

Big Green Egg
15.400 Ft (12.126 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 120281
Elérhetőség: Rendelésre

Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

10 ÉVES TAPASZTALAT
Gyors, felkészült ügyintézés mellett szakértőink rendelkezésedre állnak bármilyen kérdés esetén.
SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN
Szakértőink ajánlása mellett, igény esetén a forgalmazott klímák szakszerű telepítését is vállaljuk.
MEGBÍZHATÓ KISZÁLLÍTÁS
Precíz, sérülésmentes szállítás. Folyamatos kapcsolattartás a rendelés leadásától a kiszállításig.
15.400 Ft (12.126 Ft + ÁFA)

Leírás


Ahogy a madarak is a talált anyagokból építik a fészküket, te is így bővítheted a moduláris EGG asztalodat a csatlakozó csomag segítségével. Például ezzel kapcsolhatod össze az EGG keretet a bővítő kereteddel. A fékezhető görgő szettben két görgőt találsz (egy fékezhető), amelyek 10 cm-rel emelik meg az asztalodat, ami így mobilissá is válik. A szerszámtartó pedig rozsdamentes acélból készül, 3 akasztóval rendelkezik és az EGG kerethez kapcsolható, így minden szerszámod kéznél lehet. Az akác asztalokhoz fa csavarokat is adunk.
Szerszámtartó
Az EGG keret bármelyik oldalára feltehető. Az extra szerszámtartó tartalmaz fa csavarokat is az akác asztalnál való használathoz.

Eljött a BBQ szezon ideje

A tavasz beköszöntével elkezd éledezni a BBQ szezon. Szinte már halljuk a húsok sercegését, érezzük a grill illatát és látjuk a hatalmas mosolyt a családtagok és barátok arcán, miután megkapták a tányérjukra a finom falatokat. A nyári összejövetelek márpedig erről szólnak, amihez a Big Green Egg Szerszámtartó moduláris asztalhoz 120281 termékünk egy ökéletes társ lehet. Önnek már tényleg nem kell mással foglalkoznia, mint a jó hangulat megteremtésével, hiszen a megfelelő sütögetéshez már minden adott.

Big Green Egg - ha tényleg fontos a minőség

A Big Green Egg a kerti grillsütők "Rolls Royce-sza", maga a tökéletes kerti konyha alapanyag. A gyártónak 1974 óta ugyanaz a célkitűzése: egy olyan tökéletes, fenntartható, egyedi és magávalragadó "kerti grill élmény" nyújtása, ami bárki számára elérhető, függetlenül az egyedi igényektől és adottságoktól. A "tojásokban" készülő étel minősége felér bármely csúcs étterem által felszolgált étel minőségével, ez tényleg a BBQ termékek felső kategóriája. Exkluzív kiegészítőivel a Big Green Egg-ek egy olyan tökéletes csomagot nyújtanak, amihez tényleg már csak az alapanyog kellenek: húsok, zöldségek, mártások, stb...

Szállítási információ

Szállítási információ