Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ooni dupla digitális mérleg UU-P0A800

Ooni
24.200 Ft (19.055 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: UU-P0A800
Elérhetőség: Rendelésre

Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

10 ÉVES TAPASZTALAT
Gyors, felkészült ügyintézés mellett szakértőink rendelkezésedre állnak bármilyen kérdés esetén.
SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN
Szakértőink ajánlása mellett, igény esetén a forgalmazott klímák szakszerű telepítését is vállaljuk.
MEGBÍZHATÓ KISZÁLLÍTÁS
Precíz, sérülésmentes szállítás. Folyamatos kapcsolattartás a rendelés leadásától a kiszállításig.
24.200 Ft (19.055 Ft + ÁFA)

Leírás

Egyszerűsítsd az előkészületeket és készíts minden alkalommal tökéletes tésztát az Ooni dupla digitális mérlegével. Mérj akár tized gramm pontossággal – igen, még azt a kis mennyiségű sót és élesztőt is – a rozsdamentes acél mérleg fejeken, kövesd dupla LCD kijelzőn egyszerre a két felület méréseit és ha szükséges, használd az egyedi élesztő- és fűszerméréshez kialakított edénykét.

Az utolsó grammig pontosan

Szereted a pizzát, de mindig gondot okoz a tökéletes tészta elkészítése? Nos, itt a megoldás: az Ooni dupla digitális mérleg. Ezzel az eszközzel egyszerűsítheted a pizzakészítés folyamatát, és minden alkalommal tökéletes tésztát készíthetsz.

A konyhai rutinodat szem előtt tartva fejlesztettük ki az Ooni dupla digitális mérleget, hogy még könnyebbé tegyük a hozzávalók mérését. Akár a só vagy élesztő apró mennyiségeit is tized gramm pontossággal mérheted le a szálcsiszolt acél platformok segítségével. A dupla LCD kijelzővel mindkét platform mérését egyszerre láthatod, így a mérlegelés gyors és pontos lesz.

Az esztétikus acél platformok nemcsak praktikusak, hanem a konyhád stílusához is illeszkednek. A kiváló minőségű anyagokból készült mérleg tartós és könnyen tisztítható. Az Ooni mérleg emellett egyedi kis tálcát is tartalmazza, amely tökéletesen passzol a kis mennyiségű élesztő vagy fűszerek méréséhez.

Ha a tökéletes pizzatésztára vágysz, nélkülözhetetlen az Ooni dupla digitális mérleg a konyhádban. A pontos mérések garantálják, hogy mindig ugyanazt a fantasztikus ízt és textúrát érd el, és minden alkalommal olyan pizzát süss, amilyet mindig is szerettél volna.

Ne hagyd ki ezt az innovatív eszközt, amely megkönnyíti az életedet és segít elérni a tökéletes pizzát minden egyes sütés alkalmával. Rendeld meg most az Ooni dupla digitális mérleget, és lépj egy új szintre a pizzakészítésben!

Tulajdonságok:

Méretek: 12 x 7 x 1” (31 x 18 x 3 cm)

Súly: 1.7lb (0.8kg)

Anyagok: műanyag, rozsdamentes acél

Tömeg 2 kg
Méretek 36 × 21 × 5 cm

Szállítási információ

Szállítási információ