Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ooni Karu 16 pizzaajtó UU-P1AD00

Ooni
48.400 Ft (38.110 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: UU-P1AD00
Elérhetőség: Rendelésre

Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

10 ÉVES TAPASZTALAT
Gyors, felkészült ügyintézés mellett szakértőink rendelkezésedre állnak bármilyen kérdés esetén.
SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN
Szakértőink ajánlása mellett, igény esetén a forgalmazott klímák szakszerű telepítését is vállaljuk.
MEGBÍZHATÓ KISZÁLLÍTÁS
Precíz, sérülésmentes szállítás. Folyamatos kapcsolattartás a rendelés leadásától a kiszállításig.
48.400 Ft (38.110 Ft + ÁFA)

Leírás

Fejleszd tovább Ooni Karu 16 sütődet!

A nemrég bemutatott Ooni Karu 16 üveges ajtóval még kimagaslóbb élményben lehet részed a sütés során. Több mint egy egyszerű kiegészítő, ez az ajtó átformálja a sütőd teljesítményét és rugalmasságát, így minden pizzakészítés egyedi és könnyed élmény lesz.

A Pizzaajtó kifejezetten az Ooni Karu 16-hoz lett tervezve, és olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek egyszerűvé teszik és fokozzák a sütés élményét. A boroszilikát üvegpanelnek köszönhetően mostantól betekinthetsz a sütő belsejébe anélkül, hogy elveszítenéd a hőt. Ezáltal mindig láthatod, hogyan készül a pizzád, és időben le tudod ellenőrizni annak sütését.

A süss gyorsan egymás után pizzákat ajtónyitogatás nélkül funkció különleges előnyökkel jár. A könnyen nyitható-zárható ajtóval mostantól akár egymást követő pizzákat is sülthetsz, anélkül hogy elveszítenéd a hőt. Ez egyedi élménnyé teszi a sütést, és lehetővé teszi, hogy a pizzakedvelők minél gyorsabban élvezhessék a friss, ropogós pizzát.

Az üveges ajtó könnyen felszerelhető, így nincs szükség szaktudásra vagy speciális eszközökre. Mindössze néhány egyszerű lépés, és máris készen állsz az új sütési kalandra. Az ajtó kialakítása lehetővé teszi, hogy a gázégővel kombinálva használd, így biztosítva a konstans sütési hőmérsékletet, amely elengedhetetlen a tökéletes pizzakészítéshez.

A Pizzaajtó nem csak praktikus és funkcionalitásban gazdag, hanem rendkívül tartós is. Kiváló minőségű anyagok felhasználásával és precíz gyártási folyamatokkal készült, hogy hosszú éveken keresztül szolgálja ki sütési igényeidet. A mérete (dobozban): 49 cm x 24 cm x 3 cm, tehát könnyedén tárolhatod és szállíthatod is.

Fejleszd tovább sütődet az Ooni Karu 16 üveges ajtóval, és fedezd fel a sütés új dimenzióit! Ezzel a kiegészítővel garantáltan még élvezetesebb és hatékonyabb lesz a sütési élményed. Ne hagyja ki ezt az újítást, és lépjen be a friss, ropogós pizzák világába a Pizzaajtó segítségével!

Pizzaajtó tulajdonságok:

  • Boroszilikát üvegpanel, így belátsz a sütőbe
  • Süss gyorsan egymás után pizzákat ajtónyitogatás nélkül
  • Könnyen felszerelhető
  • Gázégővel ajánlott használni, így konstans sütési hőmérsékletet tarthatsz fenn
  • Tartós
  • Mérete (dobozban): 49 cm x 24 cm x 3 cm
     
     
Tömeg 5 kg
Méretek 50 × 25 × 4 cm

Szállítási információ

Szállítási információ